1-0 Voor! is opgericht door Arjan van de Kleut (coordinator) en Marieke van Rooij (projectleider). Arjan is docent wiskunde op het ROC, Marieke is docent pedagogiek en jeugdhulpverlener. Het bestuur van 1-0 Voor! bestaat uit drie bevlogen personen. Verder zijn er heel veel mensen om ons heen die 1-0 Voor! inspireren en helpen. Wij hebben 1-0 Voor! opgericht om activiteiten op te zetten voor kinderen, en zo ons steentje bij te dragen aan hun ontwikkeling.

De activiteiten van 1-0 Voor! worden uitgevoerd door ervaren mensen met een passie voor het werken met kinderen. Zij zijn vaak afkomstig uit dezelfde wijk als de kinderen, soms ook niet. Wij investeren ook actief in hun ontwikkeling. Wij leiden ook stagiaires op.

Wij hebben brede ervaring in het werken met kinderen, en het opzetten van projecten. Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreid netwerk. Dit alles zetten we graag in om de kids te laten ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. We denken graag een beetje buiten de gebaande paden.


 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK