1-0 Voor! doet leuke educatieve uitstapjes met kinderen. Zij denken zelf mee over waar we naar toe kunnen. In 2017 gingen we o.a. naar de Amsterdam Fashion Week, Rijnboutt Architecten, Naturalis, het Bijlmerparktheater, Cobra museum, Hogeschool Inholland en Foam. In 2018 gingen we al naar Museum Ons'Lieve Heer op Solder, het Joods Historisch Museum, en Almere Jungle. Deze uitstapjes worden mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Sociale Initiatieven en Diaconie Amsterdam.

Elk half jaar organiseren we een leuke sale. De hal van Basisschool De Schakel wordt omgetoverd in een hippe winkel. Vrijwilligers en kinderen helpen. Ouders en buurtbewoners kunnen leuke spullen kopen voor een zacht prijsje. Dit kan dankzij Dinnerware&co. Van de opbrengst doen we weer leuke uitstapjes.

In 2015-2017 verzorgde 1-0 Voor! de tussenschoolse en naschoolse opvang op Basisschool De Schakel. In totaal deden er 200 kinderen mee, 15 vrijwilligers waren er elke dag om met de kinderen te eten, spelen en leren.

Samen met Stichting SES hebben we leuke dagjes in de buurt georganiseerd: Nationale Schoonmaakdag, Pre-Koningsdag, etc. etc. Als het maar gezellig en ook leerzaam is.

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK